2.1.09

Tauko tekee hyvää

Aamukahvi piti julkaisuhistoriansa pisimmän päivitystauon. Katkon aikana Aamukahvi täytti kokonaiset kolme vuotta. Siinä on arkistoituna historiaa, tavallisista maanantaista moniin juhliin. Tyttöjen kasvukäyrää tarkemmin kuin neuvolan kortissa.

Kuluneen tauon aikana sain kursittua kokoon opintojen osalta pitkän ja raskaan syksyn. Palautin kirjalliset työt ajoissa ja pääsin tentit läpi. Toivottomalta se jossain välissä tuntui, mutta nyt voin paukutella henkseleitä. Hyvä, että jaksoin ihan viimeiseen päivään asti. Nyt on lomailtu keveällä sydämellä, ei jäänyt mitään rästitentteihin.

Lomailtu ollaan siis kotona. Maattu sohvalla, pelattu, katsottu telkkua, luettu, syöty, juotu, käyty hiihtämässä, käyty kylässä, siivottu kaappeja, siivottu levyhylly, tilattu kirjahyllyyn lisää hyllyjä, käyty ravintolassa ja nautittu olemisesta. Kerrassaan mahtava loma, kerätty voimia kevätkauteen.

Sairasteltukin ollaan. Tytöt ovat molemmat yskineet ja kuumeilleet. Minua on kiusannut sinnikäs mahapöpö, joka aiheuttaa huonoaoloa ja väsymystä.

Tähän vuoteen on hyvä lähteä, vaikka vähän mahataudissakin. En harrasta lupauksia, mutta lupaan kuitenkin käydä tiiviisti salilla, lukea paljon ja rentoutua joka viikonloppu.

5 kommentti(a):

Blogger Villakiana sanoi kello 12:58: 

Hyvää uutta vuotta!

Blogger Arja L. [triathlonvaimo] sanoi kello 13:22: 

Hyvää uutta vuotta! Mukavalta kuulosti teidänkin loma! :)

Blogger Aamu Kahvi sanoi kello 14:01: 

Kiana
Kiitos ja samoin! Ja voih, kiitos kuopuksen lahjasta, pikkuisenko oli ihana! Ehditäänköhän pian näkemään, sulla alkaa aikataulutettu elämä ja minä täällä mahapöpössä :)

Arja L.

Kiitos, kävin blogistasi uuden vuoden toivotukset jo nappaamassa :) Samoin Hyvää uutta vuotta ja erityisesti urheilullista sellaista! :)

Blogger Hallatar sanoi kello 19:31: 

Ainahan loma tekee hyvää =)

Blogger Aamu Kahvi sanoi kello 20:30: 

Näin on, toisin sanoen aina vois olla lomalla :D vai osaisko sitä lomaa sitten arvostaa, minulle kyllä sopisi :)

Kommentoi

<< Takaisin etusivulle